Αναρχικός μονόλογος Δημιουργός: margatsif, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Ήμουνα προφήτης...... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάτι με έσπρωξε και έγινα αλήτης
κάποιοι με έκαναν,να γίνω αναρχικός
σ'αυτά που γίνονται,εγώ ήμουνα προφήτης
και επαληθεύτηκαν τα πάντα δυστυχώς.
Φώναζα κάποτε,ο κόσμος θα υποφέρει
το' βλεπα η μάζα πως θα τσαλαπατηθεί
ότι η εξέλιξη πολλά δεινά θα φέρει
κι ο ένας πολίτης για τον άλλον θ'αδρανεί.
( Ρεφραίν )
Βάζω φωτιές συνεχώς
στα αμάξια των VIP'S και των BOSS
φέρνω ζημιές και κακό
κι αν με πιάσουνε αδιαφορώ.
Έχω μεγάλα τα μαλλιά μου και τα γένεια
σ'αυτό το κράτος δε χαρίζω ούτε στιγμή
μου λείπει χρόνια το σαπούνι κι ευγένεια
ζητώ μονάχα των ματσό την κεφαλή.
Αυτά που κάνω,στο μυαλό,βαθειά τους έχουν
όλοι οι ευ-υπόληπτοι πολίτες οι σκυφτοί
αυτοί που χρόνια σε λειτότητες που τρέχουν
και τους πατούνε σα σκουλίκια οι δυνατοί. Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2008 |