Στη μέση της νύχτας το φεγγάρι μεσουρανεί της θάλασσας ο φλοίσβος ακούγεται.
Το βράδυ όταν το ρεύμα κοπεί της θάλασσας ο φλοίσβος ακούγεται.
Το ψυγείο παίρνει ρεύμα της θάλασσας ο φλοίσβος μετα βίας ακούγεται.
Στη μέση της νύχτας το φεγγάρι μεσουρανεί της θάλασσας ο φλοίσβος ακούγεται.[/align]