Τα γυάλινα αισθήματα Δημιουργός: αυγουστης, Αυγουστής Μαρούλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έχεις υψώσει
τη ζωή σου μπροστά
σ΄ ένα γυάλινο τοίχο.
Έχεις θολώσει
και δεν πιάνεις σωστά
της καρδιάς μου τον ήχο.
Τα γυάλινα σου αισθήματα
κρατάς καλά κρυμένα
να μου ραγίζουν κάθε μέρα την καρδιά.
Αλλά δεν παύει να χτυπά
κάθε λεπτό για σένα
μετρώντας βήματα που πάνε μακριά.
Έχεις αφήσει
την καρδιά σου κλειστή
σε μια γυάλινη θήκη.
Δε βρίσκω λύση
ούτε κι έχω δεχτεί
ότι πια δε μ΄ ανήκει.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-07-2008 |