Οι Αχαιοι Ξαναρχονται (η παρθένα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος αποσπασμα απ τη χιουμοριστική σειρά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΜΥΚΗΝΩΝ
-Ιφιγένεια είσαι έτοιμη?
-γιατί νάμαι έτοιμη δηλαδής?
-γιαυτό που πρέπει να σου κάνω καλή μου..
-και τι πρέπει να μου κάνεις άρχοντα Ξενεροτίδη να πούμε?
-αυτό που κάνουν οι άντρες στις γυναίκες την πρώτη νύχτα του γάμου
- σαν τί κάνουνε οι άντρες στις γυναίκες την πρώτη νύχτα του γάμου δηλαδής?
-καλά δεν σου είπε η μαμά σου τίποτις?
-δεν μου είπε για την πρώτη νύχτα,..μου είπε για την επόμενη μέρα
-τότε βρήκες το δάσκαλο σου μωρό μου....
-θα μου δώσεις και βεβαίωση σπουδών να πούμε?
-με ανάβεις με την αφέλεια σου, αλλά μ αρέσει ..
-χαίρομαι που σ αρέσουν οι αφελειές μου,..έχω καλή κομμώτρια..
-λοιπόν βγάλε το χιτώνα σου σε παρακαλώ,δεν κρατιέμαι..
-και γιατί να τον βγάλω να πούμε?
-ε πώς θα γίνει διαφορετικά….πρέπει να είσαι όπως σε γέννησε η μάνα σου
-ε τότε να φορέσω και φασκιές,όπως τότες !
-νομίζω πως δεν με κατάλαβες,αλλά το κατανοώ ,είσαι πρωτάρα..
-μωρέ το κατάλαβα ,..θέλεις να με μπαλαμουτιάσεις παμπόνηρε !
-ούφ,επι τέλους ,ποτέ δεν είναι αργά !
-και μετά απ αυτό τι θα κάνουμε δηλαδής?
-θα βγάλουμε το ματωμένο σεντόνι στο μπαλκόνι
-πές το ντέ και μ έσκασες,..αυτό μου τόπε η μαμά μου !
-όμως ας μη χάνουμε χρόνο μιας και το κατάλαβες..
-ένα λεπτό μη βιάζεσαι ,..βάγιααααααααααααααααα
-μα γιατί φωνάζεις τη βάγια σου μικρή μου?
-για να σφάξει τον κόκορα μπούφο μου
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2008 | |