Όχι στην οθόνη Δημιουργός: margatsif, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ OFF και μόνο OFF !! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όποιος ζητάει λογικός να μείνει και εντάξει
καλό στο δρόμο την T.V αμέσως να πετάξει
μην αντικρύσουνε ποτέ τα μάτια του οθόνη
γιατί και να'ναι έξυπνος, θα γίνει ένα κωθώνι.
Θα μάθει πρέζα τι θα πει,πόσες ληστείες κάναν
που πυρκαγιές εβάλανε και πόσους τους ξεκάναν
ποιο μέντιουμ είναι το καλό, στη μόδα τι φοριέται
και πόσα ο τάδε έχασε στην πόκα και χτυπιέται.
Ποιόν αλβανό επιάσανε χωρίς να έχει βίζα
ποιός αστεράς απ' την ΕΛ.ΑΣ άρπαξε κάποια μίζα
ποιο δορυφόρο στείλανε σε άγνωστο πλανήτη
πως το καζίνο τράβηξε πολλούς σα το μαγνήτη.
Υπάρχει εδώ στη γειτονιά,δίπλα απ' το μπακάλη
ένα ωραίο μαγαζί που ζούνε κόσμοι άλλοι
όλα τα ράφια στη σειρά γεμάτα είναι βιβλία
πάνε σ' αυτό το θησαυρό,χωρίς σταλιά δειλία.
Δε θα διαβείς την έρημο,ούτε παρθένα δάση
θα λάμψει ο νους,θα φωτιστεί,αν λίγο έστω διαβάσει
παράτα την οθόνη σου που μόνο σε χαζεύει
καν'το βιβλίο φίλο σου,να δεις πως σε μαγεύει.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2008 | |