Τα δάκρυα τ'ουρανού Δημιουργός: depi2, Δέσποινα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σκοτεινιασμένος ουρανός,σύννεφα που φεύγουν μακριά
Παίρνοντας και σένα μαζί τους..τα δάκρυα μου ενώθηκαν
μ’αυτά του ουρανού..κι ο άνεμος φωνάζει τ’όνομα σου..
Οι αστραπές χτυπάνε την πόρτα της καρδιάς μου..
Μα..εσύ δεν είσαι μέσα για ν’ανοίξεις…
Το τοπίο γνώριμο..και τόσο όμορφο..μα ..
λείπεις εσύ κι έχει χάσει κάτι από την λάμψη του..
χάθηκα σ’αυτό τον κόσμο κι εσύ…χαμένος…
στις δικές σου σκέψεις…δεν είσαι εδώ να με οδηγήσεις..
δεν με νοιάζει που..όπου είσαι εσύ..κατοικεί κι η ευτυχία…
μα εσύ βυθισμένος σ’ένα όνειρο ξένο … μόνη μ’αφήνεις..
και ο ουρανός κλαίει μαζί μου…ξανά...γιατί η ευτυχία
κάπου εκεί έξω είναι,μα εγώ δεν θα την βρω ποτέ…
χαμένη στον δικό σου λαβύρινθο…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2008 |