Οσα Ονειρευτηκα( 11 Ιουλη) Δημιουργός: gerontas, ΣΑΡΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Γέλασες σαν είδες πως τα χρώματα σχημάτισαν καρδιά
Χαμόγελο σχημάτισε το πρόσωπο σαν ήλιος που φωτίζει
Έπιασες τη φλόγα της καρδιάς με τα δάχτυλα της νιότης
σα κρύωνες ζέστανες τα ενδόμυχα της ψυχής σου
Δροσοσταλιά μοίρασες στα φύλλα της ανάσας σου
από την ανάληψη της τράπεζας του σώματος σου
Κούρνιασες στην αγκαλιά της αγάπης σαν κουράστηκες
κι ο έρωτας κελάηδησε σαν τροπικό αηδόνι.
Έγειρες και με αφουγκράστηκες σαν δίπλα σου χαλάρωσα
Οι χτύποι στους ρυθμούς του αίματος κυλούσαν
Φλέβα χρυσού ανάμειξη με κόκκινο ηφαίστειο έγινες
Λάβα πολύχρωμη ,ζηλευτή απ τα ουράνια τόξα τ’ ουρανού
Φεγγοβολούσες και το φεγγάρι ζήλεψε τη χάρη σου
Πες μου γιατί αναρωτιέσαι πως σ αγαπώ
δε βλέπεις πως στα μάτια μου υπάρχει ο ερωτάς σου
Είμαι εσύ κι αυτό είναι το είναι σου που έφτιαξες
Ένα πρωί με το καφέ στη κούπα που μου έδωσες
Απλά, αγνά και πρόσχαρα έτσι όπως ο θεός σε γέννησε
Αγάπη θειική ....
απ τα χέρια σου δοσμένη στην καρδιά μου.[align=center][/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2008 |