Στην απόσταση Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi Αφιερωμένο σε όσους έχουν ζήσει κάτι ανάλογο... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Μία φορά μου είχες πει θα μ' αγαπάς για πάντα
και άλλοτε μου χάριζες μια παλιά μπαλάντα
Μιλούσε για έναν έρωτα που ήτανε δυνατός
μα στάθηκε η απόσταση στη σχέση αυτή εχθρός
Κάθε βραδιά που έλειπες άκουγα αυτές τις λέξεις
που εσύ μου αφιέρωνες κι έλεγες δεν θ' αντέξεις
να είσαι μακριά καιρό από την σχέση αυτή
μακριά από μένα που αγαπάς κι ότι δεν θα σταθεί
Ότι θα σβήσει έλεγες μετά από καιρό
λόγια.. μα βγήκανε σωστά χωρίσαμε οι δυο..
Και τώρα μόνη έμεινα εγώ να καταριέμαι
ότι μας χώρισε εμάς κι ακόμα αναρωτιέμαι..
[I]Ποιος να την ανακάλυψε
αυτή τη μοναξιά
ποιος βρήκε την απόσταση
και δεν είσαι κοντά... [/I]
Άθη Λ.[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2008 |