Έχω κάνει πολλά Δημιουργός: Γ. Λαζαρος, Λαζαρος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν έχει αστέρια απόψε ο ουρανός
Και ούτε σταγόνα ρίχνει να με ξεπλύνει ( κουπλέ )
Ξέρω δεν είμαι ο μόνος αμαρτωλός
Μα από πολλά έχει η ψυχή μου βαρύνει
Έχω κάνει πολλά, δυο κόσμοι παλεύουνε μέσα μου
Τα σωστά ψάχνει η λογική, στην αμαρτία βουλιάζει η ψυχή (ρεφρέν)
Έχω κάνει πολλά, θα εκραγώ αν δεν βρω μια λύση
Έχει βαρύνει τόσο η ψυχή και από τις σκέψεις το μυαλό θα διαλύσει .
Δεν έχει αστέρια απόψε ο ουρανός
Δεν έχει ελαφρυντικό η ψυχή μου
Νιώθω από έξω ζωντανός μα είμαι νεκρός (κουπλέ)
Έρμαιο στην πρόστυχη διάθεση μου .
Έχω κάνει πολλά , με αγκαλιάσανε χέρια ξένα
Πόσο να σκεφτώ καλά, να σκοτώσω εσένα η εμένα (ρεφρέν)
Έχω κάνει πολλά , θα εκραγώ αν δεν βρω μια λύση
Έχει βαρύνει τόσο η ψυχή και από τις σκέψεις το μυαλό θα διαλύσει .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-07-2008 |