Φαντασια Αιωνια Δημιουργός: agrafos ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΔΕΣ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΠ,ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ ΑΝΑΔΥΟΜΑΙ
ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΔΥΟΜΑΙ
ΓΙΑ Ν,ΑΝΕΒΩ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ.
Η ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΣΤΗ
ΣΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗ ΛΗΣΜΟΝΙΑ.
ΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.....ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ;;;;
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΝΑ ΑΙΩΝΙΑ
ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ
ΑΠ,ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΑ ΑΙΩΝΙΑ
ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ν,ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΝΩΔΥΝΑ
ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
ΚΙ ΟΛΟ ΠΕΦΤΩ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-07-2008 |