Μην με ξεπουλάς Δημιουργός: Γ. Λαζαρος, Λαζαρος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσο φτηνά με ξεπουλάς
Εσύ που ψήφους μου ζητάς
Άσε μου χώμα να πατήσω
Και αν στα ξένα θα βρεθώ να χω πατρίδα να γυρίσω .
Μην με ξεπουλάς τα χώματα που πάτησα μην κάνεις ξένα
Εδώ που εγώ μεγάλωσα άνθρωποι μάτωσαν και για μένα .
μην με ξεπουλάς την εύνοια των μεγάλων για να κερδίσεις
αν με κάνεις να ξεσηκωθώ στο υπόσχομαι πως ούτε εσύ θα ζήσεις .
Πόσο εύκολα ξεχνάς
Εσύ που ψήφους μου ζητάς
Αυτό το χώμα το ιερό που αίμα χύθηκε εδώ
Να το πουλήσω ούτε θέλω ούτε μπορώ . Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2008 |