Προμηθέας Δημιουργός: Γ. Λαζαρος, Λαζαρος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλω να σπάσω τα δεσμά μου και να φύγω
Ένας αετός μου ραμφίζει τη σάρκα
Τα μόνα όνειρα που έκανα ήταν νύχτα
Και ταξίδευα με του μορφέα την βάρκα .
Θέλω να σπάσω τα δεσμά μου και να φύγω
Έχω ανάγκη από ζωή και εδώ πεθαίνω λίγο-λίγο
Μέσα μου καίει μια φλόγα που δεν σβήνει
Μα ότι με κρατά εδώ σβηστό με αφήνει
Θέλω να σπάσω τα δεσμά μου και να φύγω
Έσπασε ο βράχος που ήμουν πάνω του δεμένος
Τώρα που λύθηκα λευκά φτερά ανοίγω
Του Προμηθέα ο θάνατος δεν είναι δεδομένος .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-07-2008 |