ο ναός Δημιουργός: Γ. Λαζαρος, Λαζαρος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στον ναό του κόσμου προσκυνάς
ότι σε ταΐσουνε θα φας
ότι σε ποτίσουνε θα πιεις
έχασες το νόημα της ζωής .
Άβουλος αμνός
και πάντα μοναχός
γυρνάς πάλι σε αυτούς
είσαι υποχείριο διαχειριζόμενο σαν τους πολλούς
μέσα στο μυαλό σου κάνουν επεμβάσεις
διαβάζεις ότι θέλουν να διαβάσεις
σου βάζουν ένα μέτρο στην ζωή
για να επωφελούνται μόνο αυτοί .
Σε καθηλώνουν σε ένα άχρηστο γυαλί
που δείχνει όπως θέλουν τη ζωή
σε βομβαρδίζουν με ήχους και εικόνες
κομμένες και ραμμένες στους δικούς τους κανόνες .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-07-2008 |