Ο Θρόνος του Τέλους Δημιουργός: TarTears Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λεπτός , μαύρος φιόγκος δεμένος στον λαιμό
Γύρω από το λευκό πουκάμισο.
Χλωμή παλάμη με άπειρη βαρύτητα
Ζητάει κι άλλα..
Η Βαλκυρία πίσω μου να ψέλνει
Και εγώ συζητάω με έναν χαμένο προφήτη..
Ένας άρχοντας μόνος του , ένας παρατηρητής,
Μία σκιά και οι μαριονέτες της...
Ο κόσμος προκλητικά σιχαμένος
Χοντρές κυρίες σέρνουν νεαρούς καλλιτέχνες
Πολεμιστές γενναίοι , νεκροί
Ερωτευμένοι με τα σπαθιά μου
Δαίμονες ζηλιάρηδες , χαμένοι
Δεν αντέξαν τόση ελευθερία
Άγγελοι τιμωροί , αποτυχημένοι
Τυφλώθηκαν απ'το σκοτάδι..
Μόνος , κατακτητής , παντογνώστης..
Μόνος , άπειρος , καλλιτέχνης..
Μόνος . . . Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-07-2008 | |