Η Αληθεια Μου Δημιουργός: STARI1972 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info βρηκα την αληθεια μου
σε ενα ξεχασμενο ντουλαπι
ηταν κυνικη μα ηταν η αληθεια
και αυτο την εκανε ομορφη,λαμπρη
χωρις φτιασιδια ετσι επιτελους την αγαπησα
και ας με πικραναν οι δυο λεξεις που ειπε
εισαι μονη
μου φωναξε καταμουτρα,σαν εμενα σε αυτο το σκονισμενο ντουλαπι
εκεινη η πληγη που νομιζα πως ειχε κλεισει
αρχισε να βαφει κοκκινο τον ηλιο,την ελπιδα
δεν ξεχνω το χρωμα που επερναν τα μαγουλα σαν με φιλουσε
ουτε τα ροδα που μου χαρισε μια νυχτα
αρκει που εζησα την στιγμη
γιατι εζησα
δεν ειναι σημερα,ηταν ενα μακρινο χτες
αλλα ειναι για παντα
για παντα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-08-2008 |