Η ιστορία και ο κόσμος Δημιουργός: Γιαννόπουλος Χρίστος, Γιαννόπουλος Χρίστος Ιστορίας συνέχεια... αφιερωμένο σ όλους μοιράζονατι την τέντα μας... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια φορά να σου πώ
για ένα κόσμο μικρό
που η ανάγκη τον πάει
που γελά και πονά κι αγαπάει
Για ένα κόσμο φωτιά
που δεν θέλει πολλά
και μαζί μ' όλα τ' άλλα
δεν χωρά σε κουστούμια μεγάλα
Για ένα κόσμο γλεντζέ
πίσω από τον μπερντέ
που πεινά και χορεύει
και σε κάθε αφορμή κοροϊδεύει
Μα, καιρούς, ξαφνικά
παρατά τον καυγά
για μι αλλιώτικη μέρα
αγκαλιά να τραβούμε πιο πέρα
Έλα μου κοντά μου έλα μου
γέλα μου καρδιά μου κι έλα μου
μια φορά κι έναν καιρό να σου πω
της καρδιάς το παραμύθι σου εγώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2005 |