Στην άλλη ζωή Δημιουργός: bj-counter, Γιάννης Εύχομαι ό,τι δεν πραγματοποιηθεί εδώ να βρει το... δρόμο του στην άλλη ζωή! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ[/B]
Ουράνια πέπλα σκεπάζουν τη γη
και πάλι η ψυχή μου θα αιμορραγεί!
Κι οι μνήμες θα πάρουν ξανά τη μορφή σου
στα μάτια μου φαίνεται όλη η ζωή σου!
* * *
Πηγάδι ευχών η ζωή μου έχει γίνει
και ξέρω το σχήμα απ’ την κάθε σελήνη ∙
μα όσο κι αν ψάχνω το θαύμα να δω
τα βράδια με βρίσκουν με βαρύ οδυρμό!
* * *
Κι όπως ο ήλιος την κάθε αυγή
δειλά ξεπροβάλλει μα καίει τη γη
το φως που ανατέλλει στα δυο σου τα μάτια
πυρήνας φωτιάς θα με κάνει κομμάτια!
* * *
Σταγόνες βροχής που κυλάνε στο τζάμι
ανάσες καυτές που ηχούν στο σκοτάδι
ακόμα κι αν κλείσω τα μάτια μου εδώ
στην άλλη ζωή θα σ’ ονειρευτώ!
[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-08-2008 |