Ετοιμη να σε πιάσω Δημιουργός: thalia79, θαλεια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τελευταία σκέφτομαι πως θα 'θελα
να γίνουμε σαν τους άλλους ανθρώπους
Για παράδειγμα,άν ήμουν καπνίστρια
θα φερνες ένα σπίρτο στο τσιγάρο
μόλις θα το έβαζα στα χείλη μου.
Ποτέ δεν είμασταν έτσι,
ποτέ δεν υπήρχε αυτή η εύκολη χημεία
αυτές οι γρήγορες ημιαυτόματες κινήσεις.
Ταπάντα ανάμεσά μας χρειάστηκε να τα μάθουμε.
Το Σαββατο με βρίσκει μελανχολική πίσω απο το βιβλίο μου,
όλες μου οι ερωτικές φαντασιώσεις συναντάνε ανυπέρβλητα εμπόδια.
Πές μου ξανά ,γιατί δε σου αρέσουν τα αυτονόητα;
Οχι, δε θα σε καταλάβω ποτέ,δε θα μας καταλάβω ποτέ.
Τα πιο παράξενα ζευγάρια αγαπημένα που δε πίνουν
μαζί ένα μπουκάλι κρασί,και σπάνια κοιτάζονται στα μάτια εννοώ.
Οταν σ΄αγγαλιάζω στρέφω το πρόσωπό μου απ΄την άλλη
για να μη σε δώ σε μια στιγμή που δεν θέλεις, εσένα
που είσαι ο παντα ο τελευταίος που γνωρίζει το ίδιο του το πάθος. Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-08-2008 | |