Ξημέρωσε καλή μου Δημιουργός: adespotoi, παντελής Καλημέρα σε όλο το κόσμο. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][I]ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ[/I]
[B]Ξημέρωσε καλή μου,
δεν έχει αλλού να πας,
σε αγαπώ πουλί μου,
γιατί καρδιοχτυπάς.
Θα μείνω εγώ μαζί σου,
να μη παρακαλάς,
θέλω μεστή ζωή σου,
πια να χαμογελάς .
Ξημέρωσε καλή μου,
τον ήλιο να κοιτάς,
παρτό γλυκό φιλί μου,
σφιχτά να με κρατάς.
Δώσε μου την ευχή σου,
μη με στεναχωράς,
να έχει η ψυχή σου,
όσα κι αν λαχταράς.[/B]
+ παντελής
23/8/08[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-08-2008 | |