Οι Αλιμονοι (το χρυσό) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ούφ ησύχασα ψηλέα μου
-μα από τι ησύχασες συγκάτοικε?
-από τον δικό μας στο «Ταβροντώ»
-προφανώς θα εννοείς τον Νικολαίδη στο «Ταεκβοντό»
-ε ναι,,αυτός μούκοψε τη χολή..
-επειδή έχασε?
-όχι δα,..επειδή κόντευε.. να κερδίσει
-δηλαδή τώρα που δεν κέρδισε ανακουφίστηκες?
-αμέέέέ΄…πετάω απ τη χαρά μου
-μα τι λες φίλε μου, άσχημα θα ήταν να κερδίζαμε ?
-άσχημα και πανάσχημα ψηλέα μου
-και γιατί βρε συγκάτοικε, πες μου να το καταλάβω κι εγώ
-ε δεν άκουσες εκείνο τον Ρόγκ τι μας έσουρε με το χρυσό που μας
έδωσε ?
-άστα, μας κατεξευτέλισε στην οικουμένη την πάσα
-είδες λοιπόν που είχα δίκιο παραμορφωμένε μου να πούμε?
-δηλαδή σε τι είχες δίκιο φίλε μου?
-..που δεν ήθελα να μας δώσουνε και δεύτερο χρυσό
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2008 |