Κάτι μου λείπει Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάτι μου λείπει
Κάτι χαμένο
Χρόνε αλήτη
Το χεις κριμένο
..
Κάτι δεν έχω
Κάτι που θέλω
Δεν το αντέχω
Μόνος να μένω
.
Σπάνε τα νεύρα
Κι έχω ραγίσει
Κόντρα στο ρεύμα
Έχω γυρίσει
..
Θέλω τον ήλιο
Και το φεγγάρι
Δεν έχω φίλο
Ούτε καράβι
.
Έχω λυγίσει
Ψάχνω τα πάντα
Αίμα έχω φτύσει
Χρόνια μου άδεια
.
Κλέβω το χρόνο
Ώρες και χρόνια
Μα το πληρώνω
Φτηνή κολόνια
Κάτι μου λείπει
Κάτι δικό μου
Κάτι που λείπει
Κι είναι δικό μου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-01-2005 |