Δεν εχω ουρανο Δημιουργός: ψιτ-ψιτ, oυουρτττττ τοτε που ημουν ..αισθηματιας, οχι τωρα που ειμαι..γαϊδουρι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info σαν δρομακι που μετραει
βηματα βαριά
ειν ΄αποψε η καρδια μου
μες το πουθενά
θολωμένη η ζωη μου
παλι σε ζητά
με τα δακρυα μου βάζω
στο κορμί φωτιά
Εγω δεν ειμαι ουρανός
καθε καιρο να αντέχω
εγω είμαι ενας αετος
μα ουρανο δεν εχω
οπως η βροχη μου μοιαζεις
του μεσημεριού
στάλα-στάλα κατεβαινεις..
στάζεις μες το νού
πες μου πως να σε χορτάσω
πως να σου το πω
ξημερωματα μ΄αφηνεις
δίχως να σε πιώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-09-2008 |