Καθαρες εξηγησεις Δημιουργός: Aris4, χωρις το 4 ετσι για να ξηγιομαστε δηλαδη ..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ρε μαγκες ,
ερχομαι Ελλαδα για λιγες μερες .
με , εεχχμμ .... αριστη διαθεση !!!
Δια ταυτα ....
ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΤΕ !!!!!!!!!!
Οποιος μου ξηγηθει :
- Μαγκια
- Μολοτωφ
- Δακρυγονο
-Ασφυξιογονο
- Τουβλο
- Λοστo
- Χειροπεδες
- Σιδεροβεργα
- Γκλομπς
-Μπετον αρμε ....
-Καρεκλια
-Της θειας του το τηγανι ...
.... και ο ,τι αλλο ευχερο ... θα εχουμε προβλημα !
... ετσι για να ξηγιομαστε δηλαδη !!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-09-2008 |