οι Αλιμονοι (η στράτευση) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -κύγιοι ξυπνήστε,ήλθε ένας αστυνόμος και κάτι ζητάει θαγώ
-με το παρδόν κυριέ μου,ποιόν αναζητείτε παρακαλώ?
-ένα κοντό,ξερακιανό και σιτεμένο με άσπρη γενειάδα
-έχουμε κανενα τέτοιο εδω μεσα χανούμ μπουρέκ?
-απ ότι ξέγω,έχουμε ένα γουσούζη,κοντοστούπη και γαμολιμέντο κύγιε ψηλέα μου
-μπορώ να ρίξω μια ματιά στο τροχόσπιτο παρακαλώ?
-μπογείτε,μπογείτε,τί καθόσαστε,κάντε τη δουλειά σας παγακαλώ..
-τόκ,τόκ,τόκ..
-άλλοοοοοοοοοοοοοοοοος
-τόκ,τόκ,τόκ..ανοίξτε παρακαλώ..
-είπα "άλλος" κουφός είσαι ψηλέα?
-δεν είμαι ψηλέας κύριε,είμαι μέτριου αναστήματος και αστυνόμος
-έκανα τίποτις για να βγώ μάνι μάνι έξω να πούμε?
-είσαστε κοντός,ξεραξιανός,σιτεμένος και με άσπρη γενειάδα?
-ένα λεπτό κυρ μπάτσε να με δώ στον καθρέφτη
-τελειώστε με την ησυχία σας ,θα περιμένω
-τελείωσα, νάμαι λοιπόν ολόκληρος να πούμε
-θαυμάσια,μοιάζετε με την περιγραφή,..χρόνια σας αναζητούσαμε
-και γιατί με αναζητούσατε χρόνια να πούμε?
-παρακαλώ υπογράψτε εδώ και θα καταλάβετε..
-τί είναι τούτο δά το κωλόχαρτο ?
-αφορά κάποια υποχρέωση σας στο παρελθόν
-δηλαδής?
-τη στράτευση σας
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-09-2008 | |