Οι Αλιμονοι (ο νέος κόσμος) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα,τάμαθες για το ΄΄ μεγάλο μπά쨨?
-ποιό ¨μεγάλο μπά쨨 συγκάτοικε?
-να μωρέ ,.. ¨επταχιτή¨¨τον λένε δικέ μου
-α, λες για τον επιταχυντή νετρονίων?
-ναι μωρέ,λένε πως θ αλλάξει τον κόσμο
-για να τον αλλάξει δεν το ξέρω..
-ε τότες τι ξέρεις παραμορφωμένε μου να πούμε?
-ότι,είναι μια επιστημονική έρευνα, για το πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος
-ο κόσμος των αλίμονων δηλαδής?
-….και ολόκληρου του σύμπαντος
-δηλαδής ψάχνουνε για τον παλιό κόσμο?
-ακριβώς συγκάτοικε,για τον παλιό κόσμο
-κρίμα και νόμιζα πως ψάχνανε για το νέο κόσμο
-αυτός υπάρχει συγκάτοικε και μπορείς τον επισκεφτείς
-και πού είναι δαύτος να πούμε?
-τρεις στάσεις με το μετρό απ το Σύνταγμα συγκάτοικε
Marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-09-2008 |