Οι Αλιμονοι (τυπικά προσόντα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ΑΥΡΙΟ ,ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΙΜΟΝΟΥΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα,να σε ρωτήσω κάτι τις?
-μα και βέβαια να με ρωτήσεις
-οι Υπουργοί έχουνε φτυχία να πούμε?
-και πτυχία και μάστερ αλλά και ντοκτορά συγκάτοικε
-και με όλα δαύτα,τα κάνουνε μαντάρα να πούμε?
-μα αυτά συγκάτοικε λέγονται.. ¨΄τυπικά προσόντᨨ
-δηλαδής τα τυπώνουνε να πούμε?
-μα είναι τυπωμένα,έτσι και αλλιώς
-ναι αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε να πούμε
-εμείς βλέπουμε μόνο τα ουσιαστικά τους προσόντα
-και ποια είναι αυτά παραμορφωμένε μου?
-εκείνα που δεν φαίνεται να έχουν
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-09-2008 |