Το μυστικό του έρωτα μας θα κρατήσω Δημιουργός: baderas, Βαγγέλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Το μυστικό του έρωτα μας θα κρατήσω
θα το φυλάξω στην καρδιά πολύ βαθιά
τήν πόρτα που έκλεισες ποτέ δεν θα ανοίξω
γιατί δεν δίνω σε άλλη αγάπη τα κλειδιά
Για όσα περάσαμε ποτέ δεν θα μιλήσω
θα τα φυλάξω στού μυαλού κάποια γωνιά
για πάντα έφυγες δεν θα γυρίσεις πίσω
μα εγώ θα ζώ με μίας ελπίδας τη φωτιά
[I]Θα περιμένω μήπως γίνει ένα θαύμα
και κάθε μέρα το θεό θα εκλιπαρώ
μήπως γιατρέψει τις αγάπης μου το τραύμα
αχ ερωτά μου που να είσαι να σε βρώ[/I][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-09-2008 |