Οι Αλίμονοι (ολυμπιακή κατάρριψη ) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -τάμαθες ψηλέα μου?
-τι να μάθω συγκάτοικε?
-την κατάριψαν την Ολυμπιακή να πούμε
-έτσι στα ξαφνικά?
-ναί αμέ ,θυμάσαι εκείνη την αρρώστια των πουλιών?
-εννοείς τη νόσο των πουλερικών?
-ναι μωρέ, εκείνη δα που πέφτουνε ξερά τα πετούμενα
-και τι σχέση έχει η νόσος με την Ολυμπιακή συγκάτοικε?
-μα πετούμενο είναι και δαύτη ψηλέα μου
-αν το δει κανείς έτσι, ..ίσως το κάνανε για το καλό μας
-δηλαδής?...
-την καταρρίψανε με μαθηματικούς υπολογισμούς
-και γιατί αυτό παραμορφωμένε μου?
-για να πέσει εκεί που θέλουνε
-και πού θέλουνε να πέσει να πούμε?
-μακριά πάντως απ τα δικά μας κεφάλια
-δηλαδής ?
-πάνω στα δικά τους..κεφάλαια
marakos Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-09-2008 |