Οι Αλιμονοι (η γοργόνα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος επεισοδιο απο την αρχικη σειρά,στη χωματερή Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα,τι μου δίνεις για να σου δείξω τι βρήκα στα σκουπίδια;
-έλα γείτονα,τί ξετρύπωσες πάλι,κανένα ληγμένο γάλα μήπως;
-για λέγε,για λέγε..
-μήπως καμία πίτσα μισοφαγωμένη;
-να το πάρει το ποτάμι;
-ας το πάρει,για να δούμε λοιπόν..
-ένα σεξοπεριοδικό,..κοίτα τι πλάσμα!!!
-δεν λέω απίθανο θηλυκό!!
-κοίτα κάτι μπαλκόνια σιλικονάτα,σκέτο γαλατάδικο να πούμε!
-όμως η άλλη μισή απο τη μέση και κάτω τι έγινε;
-δεν την πρόλαβα βρε γείτονα,την έφαγαν οι γάτες
-τρώνε οι γάτες και ..τέτοια ;
-μα φυσικό ήτανε
-το βλέπεις φυσικό βρε γείτονα,να φάνε τη μισή κοπέλα;
-μα αφού απο τη μέση και κάτω ήτανε..ψάρι
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-09-2008 | |