Επιθυμία Δημιουργός: Ιππαρχος, Δημήτρης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παγώνουνε οι σκέψεις απ’ τον πόνο
κοντά σου μόνο θέλω να βρεθώ
ας ξέρω πως στο τέλος θα χαθώ
στο πλάι σου να είμαι κι ας ματώνω
Το δέρμα σου μου φτάνει να αγγίζω
το γκρίζο σου το βλέμμα να κοιτώ
το χέρι σου μονάχα να κρατώ
στο άγνωστο μαζί σου ας βαδίζω
Το γέλιο σου να ακούω και ας κλαίω
θα λέω στο Θεό ευχαριστώ
το άρωμά σου το ευωδιαστό
ζητώ απ’ τον αέρα που αναπνέω
Στα όνειρά σου να’ ρθω ένα βράδυ
μες στο σκοτάδι να σου φέρω φως
το ίδιο αγνά καθώς ο αδελφός
φιλί να σου χαρίσω κι ένα χάδι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-09-2008 |