Προτιμώ Δημιουργός: Γ. Λαζαρος, Λαζαρος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν θα σου δώσω την χαρά να με σκοτώσεις
Σαν τον σκορπιό θα αυτοκαταστραφώ
Όταν το σώμα το δικό μου πυρπολείται
Το πρώτο σπίρτο το ρίχνω πάντα εγώ
Προτιμώ να πεθάνω απ΄ τα χέρια μου
Μα το όπλο σε σένα δεν δίνω
Προτιμώ να πέσω απ΄ τη σφαίρα μου
Μα για πάντα δικός μου θα μείνω
Δεν θα σου δώσω την χαρά να με συντρίψεις
Να δεις να σέρνομαι στα πόδια σου μπροστά
Δίχως μια μάχη δεν μπορείς να με νικήσεις
Και εγώ δεν μάχομαι ποτέ με ερπετά .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-10-2008 |