Μοίαζεις στη μάνα σου Δημιουργός: future_singer, Μαρία Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μοιάζεις στη μάνα σου σε όλα της τα χούγια
Εγώ θέλω σεξ κι εσύ μιλάς στον Κούγια
Πλένεις τα πιάτα με palmolive perle
Tide ρίχνεις στο νέο σου σεμέ
Κι έπειτα ο άνθρωπος ζητώ ένα παιδάκι
Σιγά να μην το δω, περί ορέξεως σουβλάκι
Δε παντρεύτηκα γυναίκα, παντρεύτηκα γκοτζίλα
Αντί για παϊδάκια να τρώω σάπια μήλα
Πού θα πάει αυτή η κατάσταση, ρωτώ με αγωνία
Η ποδιά με περιμένει μονάχη στη γωνία
Πάλι θα κάνω τη δουλάρα στο φρέσκο σου νυχάκι
Μη σκούξεις και χαλάσει το σένιο σου φρυδάκι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-10-2008 |