Μου λείπει η ανάσα σου Δημιουργός: aprobleptos, Γιώργος Αφιερωμενο σε μια Φίλη ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Ξημέρωμα, η ώρα τρεις
& ακόμα δεν κοιμάμαι
η απουσία σου ληστής
να κοιμηθώ φοβάμαι
Το φως των ματιών σου
ζεστά με περιβάλλει
το κύμα των χειλιών σου
στα μάτια μου προβάλλει
& η σκέψη μου
σε σε γυρνάει πάλι.
Μου λείπει η ανάσα σου
το χάδι το φιλί σου
οι ψίθυροι στ’ αυτιά
των χεριών σου η αφή
του κορμιού σου
η ανασεμιά!
Αγρίμι η σιωπή σου
έρχεται & φεύγει
ο ύπνος δραπετεύει
τον λογισμό παιδεύει
*** Γιώργος ***[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2008 |