Tρεμοπαίζουν οι υπεριώδεις λάμψεις Δημιουργός: santana, Νico Mantzakouras Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εκείνο που θέλεις,
μπορείς να το παίρνεις
από τα κόκκινα ερεθισμένα χείλη,
που αγγίζουν τις
δροσοσταλίδες της άπιαστης
σκέψης, ενόσω διαιωνίζεται
ανενόχλητη με την αρχική της
υπόσχεση..
Η σύνθετη πραγματικότητα
απέκοψε όλη την αλήθεια,
και άφησε κάποιες υπεριώδεις
λάμψεις, να τρεμοπαίζουν,
αναπαράγοντας τις εικόνες,
που μέσα τους ζωντανεύουμε
από το τίποτα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-10-2008 |