Ο καθρέφτης (το ρέψιμο)-e- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-γεια σου καθρεφτάκο μου
-καλώς τον σιτεμένο μου
-πως τα βλέπεις τα πράγματα?
-στρέψε με στην τηλεόραση να σου πω
-τι βλέπεις λοιπόν?
-αμάν ,πολιτικάντηδες…..μπλιάχ !
-βλέπω πως δεν τους αντέχεις..
-γι αυτό καλύτερα γύρισε με στην μάπα σου
-μα δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο για να με δεις μέσα από εσένα
-μην υποτιμάς τον εαυτό σου ανθρωπάκο..
-μα είμαι ένα τίποτα μπροστά σ αυτούς που είδες
-έτσι νομίζεις ανθρωπάκο?
-μα αυτή είναι η αλήθεια καθρεφτάκο μου
-βλέπω όμως καθαρά μάτια και αληθινό χαμόγελο..
-ε και τι μ αυτό καθρεφτάκο μου..
-δεν βλέπω παγαποντιά στη χαζομούρη σου
-όμως δεν έχω καμία εξουσία, …είμαι ένα τίποτα φίλε μου..
-και νομίζεις πως αυτοί που έχουνε εξουσία είναι ..κάτι?
-για πρόσεξε λοιπόν τη μάπα σου μέσα από μένα
-μούσια,γυαλιά και προγούλια βλέπω
-δεν πρόσεξες κάτι ανθρωπάκο?
-τι να προσέξω καθρεφτάκο μου?
-ότι όση ώρα μου μιλάς,δεν με θαμπώνεις
-και τι σημαίνει αυτό?
-ότι δεν ρεύεσαι μίζες δικέ μου..
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-10-2008 |