Και με χτυπούνε κύματα Δημιουργός: adespotoi, παντελής Για την άγρια ομορφιά της θάλασσας και της ζωής. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΝΕ ΚΥΜΑΤΑ[/B]
Και με χτυπούνε κύματα,
θαρρείς αχ! πως αισθήματα,
δεν ταιριάζουν στα θύματα,
για τ’ άτιμα τα χρήματα.
Και με χτυπούνε κύματα,
λες και κουβαλώ κρίματα,
για κάποια λάθος βήματα,
τα πιο στυγνά εγκλήματα.
Και με χτυπούνε κύματα,
επειδή έχω προβλήματα,
ας σου στέλνω μηνύματα,
για τόσα χρόνια ποιήματα.
Και με χτυπούνε κύματα,
σα να ’ν παλιά ζητήματα,
και βρίσκω για κρατήματα,
τα θεία προσκυνήματα.
Και με χτυπούνε κύματα,
που ξερνούν απορρίμματα,
μα σα τα συγκροτήματα,
δε ζητώ χειροκροτήματα.[/align]
[align=right][I]παντελής
+ 11/10/08[/I][/align]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-10-2008 | |