Σαββατόβραδο Δημιουργός: Helene52, Eleni Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Σαββατόβραδο και μπερδεμένος
το μερόνυχτο περνώ της φρίκης
στη διαδρομή της ώρας μεθυσμένος
να ζητΩ εσένανε που λείπεις
Συμβιβάζομαι πως θα τη βγάλω
μα Με χτυπάει και με δέρνει κρύο
η απουσία σου κενό είναι μεγάλο
και μες στη μοναξιά ,ποινή εκτίω
[I]Περνώ μεγάλη θλίψη
γιατί μου έχεις λείψει
μισώ τη νύχτα, το Σαββάτο
με το μυαλό να ναι φευγάτο
μόνος, χωρίς ένα μαντάτο
Μετρώ τα βάσανά μου
εσύ είσαι μακριά μου
και ζω ξανά μεγάλη κρίση
να πολεμάω να βρω λύση
για την αγάπη π¨ έχει σβήσει
Περνώ μεγάλη φάση
εσύ δεν είσαι εντάξει
μισώ τη νύχτα , το Σαββάτο
που με παίρνει από κάτω
και η ζωή μου πιάνει πάτο
Χτυπώ στα όριά μου
και πονά η καρδιά μου
η αντοχή μου τελειώνει
και την ελπίδα μου νεκρώνει
τίποτα πια δεν με γλυτώνει[/I]
Σαββατόβραδο στης γης το χάρτη
και ψάχνω στου δρόμους σαν τρελός
ν¨ αντικρίσω εσένα έρωτα αντάρτη
ενώ μαζί μου κλαίει ο ουρανός
Αιώνια θα μαι καταδικασμένoς
να μη γνωρίζω τη χαρά της Κυριακής
στο Σαββατόβραδο μέσα καρφωμένος
να καταθέτω τους όρκους της ψυχής
[I]Περνώ μεγάλη θλίψη
γιατί μου έχεις λείψει
μισώ τη νύχτα, το Σαββάτο
με το μυαλό να ναι φευγάτο
μόνος, χωρίς ένα μαντάτο
Μετρώ τα βάσανά μου
εσύ είσαι μακριά μου
και ζω ξανά μεγάλη κρίση
να πολεμάω να βρω λύση
για την αγάπη π¨ έχει σβήσει
Περνώ μεγάλη φάση
εσύ δεν είσαι εντάξει
μισώ τη νύχτα , το Σαββάτο
που με παίρνει από κάτω
και η ζωή μου πιάνει πάτο
Χτυπώ στα όριά μου
και πονά η καρδιά μου
η αντοχή μου τελειώνει
και την ελπίδα μου νεκρώνει
τίποτα πια δεν με γλυτώνει[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-10-2008 |