Ο έρωτας και η λογική Δημιουργός: prevenios, Γιάννης Δ. Πρεβενιός Αφιερωμένο στο φιλαράκι μου που την πάτησε..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο έρωτας κι η λογική μαλώνουν σαν κοκόρια,
κι αυτός στη μέση ανήμπορος, τον τρώει η στεναχώρια.
Ο έρωτας ωρύεται “αγάπη έχουν μεγάλη”
κι η λογική ανταπαντά “και που αυτό θα βγάλει;
Αφού η μοίρα το ‘φερε και οι δυο είναι παντρεμένοι,
αν σμίξουνε, οι γύρω τους θα ‘ναι δυστυχισμένοι.”
Ο έρωτας εψέλισε “κι αυτοί τι θα γενούνε;”
κι η λογική απάντησε [B]“κρυφό να σε κρατούνε.”
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-10-2008 |