Σε μια υλιστική κοινωνία Δημιουργός: marilena, Marilena Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε υπόδουλοι του εαυτού μας. Γεννηθήκαμε για να ζήσουμε,να μάθουμε απ΄τα λάθη μας και να οδηγηθούμε στην πολυπόθητη κάθαρση του πνευματικού μας τοπίου. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν σκιά απο κερί που έχει σβήσει
στους δρόμους και απόψε κηνυγώ
ένα σώμα να βρώ να κατοικήσω
ένα σώμα αλλιώτικο, ζεστό
Μα του ανθρώπου η ψυχή είναι κρύα
και τα μάτια του κοιτάζουν στο κενό
είναι των αξιών η χρεοκοπία
που έφερε το αποτέλεσμα αυτό;
Η κοινωνία υλιστική,απομακρισμένη
και εγώ κρυμμένη πίσω απ'ενα σπίτι αδειανό
τον κόσμο θα κοιτάζω φοβισμένη
και τη λύτρωση θα επιζητώ
Το στυλό στο μελάνι θα ρίξω
κολυμπώντας να φτάσει στη στεριά
τα παράλογα του κόσμου να μηνύσω
στο παθητικό παρόν να βάλω φωτιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-02-2005 |