Η αγάπη είναι Δημιουργός: adespotoi, παντελής Τα στιχάκια μου κι η ζωή μου είναι σαν ασπρόμαυρη ταινία, πότε άσπρη πότε μαύρη. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ….[/B]
Η αγάπη τρέλα είναι,
σα το μέλι φιλιά δίνε,
η αγάπη τρέλα είναι,
άμα με γουστάρεις μείνε.
Η αγάπη γλέντι είναι,
εις υγεία τρώγε πίνε,
η αγάπη γλέντι είναι,
όμορφη για μένα γίνε.
Η αγάπη δάκρυ είναι,
τα παλιά τα λάθη σβήνε,
η αγάπη δάκρυ είναι,
κι αν είμαι εντάξει κρίνε.
Η αγάπη θάμα είναι,
όλο σου το μύρο χύνε,
η αγάπη θάμα είναι,
τα ματάκια μου αχ! πλύνε.[/align]
[align=right][I]παντελής
+ 20/10/08[/I].[/align]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-10-2008 | |