Η Πενικιλινη Δημιουργός: ψιτ-ψιτ, oυουρτττττ το χούι μου μεσα....... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info πηρε απόφαση ο Θεος
η καθε αμαρτία
σωστα να διεξάγεται
και διχως τιμωρία
και ΄συ το πήρες μετρητοίς
και αρχισες να αμαρτής
και η ψυχη αποφάσισε
πως μιά ζωη την έχει
κι οτι δεν θελει δευτερη
γιατι δεν την αντέχει
και ΄συ το πηρες μετρητοίς
κι αρχισες να ψυχοραγείς
τα λόγια αποφασίσανε
ν΄ αλλαξουν θεωρία
ανεβηκαν στα ρετιρέ
κι ανοιξανε ..πορνεία
και ΄συ το πηρες μετρητοίς
και πρωτη τρεχεις για να μπεις
και το κορμι αποφάσισε
αντι να΄ναι καμίνι
για όλα τα βαρη της καρδιάς
να τρωει ...πενικιλίνη
και ΄συ το πηρες μετρητοίς
μα...φαρμακειο που να βρείς Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-10-2008 |