Οι Αλιμονοι (οι καταθέτες) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδινή βάρδια αναγνωστών Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ούφ τόπε ψηλέα μου..
-ποιός και τί είπε συγκάτοικε?
-εκείνος που χλιμιντρίζει με τη σκούφια
-α λες για τον αλογοσκούφη?
-ναί μωρέ δαύτος να πούμε
-και τι είπε συγκάτοικε?
-ότι δεν θα χάσουν τους παράδες τους οι καταθέτες
-μα άμα κάνουν μπάμ οι Τράπεζες ,ποιος θα τους τα δώσει?
-είναι γγυημενα απ το κράτος είπε
-ποιο κράτος, αφού το κράτος είναι πανί με πανί
-έτσι είπε, έτσι σου λέω δα
-ίσως όμως να έχει και δίκιο
-πως μου τα γύρισες έτσι ψηλέα,δεν σε καταλαβαίνω γρί
-..τη λύση ίσως την δώσει η Θεία πρόνοια
-ποια Θεία πρόνοια να πούμε?
-τα μοναστήρια συγκάτοικε
-δεν καταλαβαίνω γρί
-μπορεί να αγοράσουνε τις Τράπεζες
-λές να τις αγοράσουνε να πούμε?
-και γιατί όχι, θα καλυτερεύσουν τη θέση τους στα ουράνια
-αν σώσουνε τους παράδες του κοσμάκη δηλαδής?
-ακριβώς,αλλά συνάμα θα ανέβουν και κοινωνικά στη Γή
-δηλαδής παραμορφωμένε μου ?
-από γαιοκτήμονες σε…. Τραπεζίτες
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2008 |