Οι Αλιμονοι (ο ταχυδρόμος) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδυνή βάρδια αναγνωστών Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα μας ήρθε ένα γράμμα
-δηλαδή σε ποιο όνομα συγκάτοικε?
-δεν γράφει όνομα ψηλέα μου
-ε τι γράφει δηλαδή?
-¨¨προς τον γιό του ταχυδρόμου¨¨
-μήπως ήταν ο πατέρας σου ταχυδρόμος?
-όχι αγρότης ητανε, απ ότι θυμάμαι
-ουτε κι ο δικός μου ήτανε ταχυδρόμος
-ε τότες για ποιόν ήρθε το γράμμα να πούμε?
τοκ-τοκ-τοκ
-ωωωω τα σέβη μας, περάστε πάτερ μου
-καλώς σας βρήκα τέκνα μου
-πως και μας κάνατε την τιμή να μας επισκεφθείτε?
-μου είπε ο ταχυδρόμος για ένα γράμμα που κατά λάθος το έφερε σ εσάς
-λέτε για τούτο εδώ χωρίς όνομα παραλήπτη?
-ναι,αυτό είναι !
-δηλαδής εσείς είσαστε ¨ο γιος του ταχυδρόμου¨?
-ακριβώς
-και το ρίξατε στα Όσια?
-ανάγκαις και Θεοί πείθονται τέκνον μου.
-τακ-τακ-τακ-τακ
-Όμως θα πρέπει να φύγω, το σήμαντρο ηχεί
-μωρέ κάποιον μου θυμίζει ψηλέα μου
-λές για κεινο τον φαλακρογιαουρτωμένο?
-όχι μωρέ,τον άλλο τον αλεπουδομούρη τον αγέλαστο
-με τοση γενειάδα και τον ανακάλυψες?
-μα αφού το πάει το γράμμα, τι άλλο θες να δεις?
marakos
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΙΧΟΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ
zpeponi, sweet kitty, swordfish Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-10-2008 |