Τόσα πολλά Δημιουργός: γιώργος εν πλω Είπα να γράψω κάτι... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέρα γιορτινή
σε ζωή μονότονη
δέντρο ανθισμένο
στο φθινόπωρο
λουλούδι φωτεινό
στην έρημο
αέρας δροσερός
μες στο καμίνι
θέα σαγηνευτική
αναπάντεχη
εικόνα υπέροχη
σε βιβλίο
ήχος μυστικός
στη σιωπή
σκέψη όμορφη
στη θλίψη
στιγμή ζεστή
στη μοναξιά
άγγιγμα τρυφερό
στην εγκατάλειψη
αίσθηση γλυκιά
στη στέρηση
ηλιοβασίλεμα υγρό
στη ξηρασία
βροχή πολύχρωμη
το καλοκαίρι
χαμόγελο λαμπερό
σε γερασμένο πρόσωπο
Ανακάλυψη
στην αναζήτηση
θαλπωρή
μέσα στο κρύο
εσύ...
σ' αγαπώ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-11-2008 |