Περιστερια Λευκα Δημιουργός: KΩΝ/ΝΟΣ Λ, ΝΤΙΝΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ Της ζωης μας τα ονειρα τα αγαπημενα...Απ’ανθρωπους και θεους ξεχασμενα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΛΕΥΚΑ
(ROCK)
ΣΤΙΧΟΙ ΝΤΙΝΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ
Τα φτερα στους ουρανους δεν ανοιξαμε
Τα παραπονα στο κλαμα μεσα πνιξαμε
Οι ελπιδες σκουριασαν , ναυαγησανε
Οι αγαπες ολες σβησαν, τερματησανε
Ρεφραιν
Της ζωης μας τα ονειρα τα αγαπημενα
Απ’ανθρωπους και θεους ξεχασμενα
Περιστερια λευκα
Περιστερια λευκα
Περιστερια λευκα
Φυλακισμενα
Η φωνή μεσ’την ερημια μας, χαθηκε
Η σιωπη συντροφια μας, σταθηκε
Οι αδικιες τα σημαδια τους αφησανε
Οι χαρες γραμματα που κιτρινησανε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-11-2008 |