Συγνώμη παναγιά Δημιουργός: andreas p., ανδρεας π Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Συγνώμη παναγιά
Που βλαστημώ τον γιό σου
Συγνώμη θεέ
Αν δεν πίστεψα το αντίγραφό σου
Η ιστορία σας όμως δεν γράφτηκε σωστά
Το παραμύθι σας έχει πολλά κενά
Μα το μεγάλο λάθος ήταν ένα
Πίστευε και μην ερεύνα
Δεν είμαι ικανός να κρίνω τον αναμάρτητο
Μα ούτε κι αυτός τον αμαρτωλό
Γιατί εκείνος με κοιτά από ψηλά
Ενώ εγώ παλεύω εδώ
Πιστεύοντας λοιπόν σε εσένα
Πιστεύω και στον σατανά
Μένω με τα δεδομένα
Και δεν ψάχνω άλλο πια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2008 |