5-7-10 Δημιουργός: lenadrs, Έλενα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Να απολαμβάνεις τη σκιά
Των άμυαλων τα δώρα
Κι αν μένεις έξω απ’ τη φωτιά
Τον δρόμο σου προχώρα
Φτάνουν στην θάλασσα πουλιά
Και όνειρα φοράνε
Και όπως θολώνουν τα νερά
Μ’ απάτη τα πουλάνε.
Θυμήσου η ώρα πριν φανεί
Τα μάτια σου να στρέψεις
Στην σκοτεινή σου τη ζωή
Και να την ανατρέψεις
Κι όταν με θάρρος θα διαβείς
Του γυρισμού τον δρόμο
Τότε μονάχα θα σκεφτείς
Πως ζεις μέσα στον πόνο
Της ερμηνείας η φωνή
Τα όνειρα θα διαλύσει
Και μέσ’ τις τύψεις θα φανεί
Του σκοταδιού η λύση.
Φύγε και τρέξε μακριά
Και αγάπησε τους τόπους
Που σου φερθήκανε σκληρά
Μα σου ‘δωσαν ανθρώπους..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2008 |