Οι Αλιμονοι (το μπλόκο) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδυνη βαρδια αναγνωστων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -τους μπλόκαραν ψηλέα μου
-ποιους μπλόκαραν συγκάτοικε?
-εκείνους δα τους περίεργους
-ποιους εννοείς επ ακριβώς?
-εκείνη μωρέ που καβαλάει τους λωλούς στο στούντιο και σπάμε πλάκα
-εννοείς την Πάνια μήπως?
-ναι ,αλλά κι εκείνο τον σκουφάτο που μοιάζει με κατσιασμένη γριά
-δηλαδή τον Καρβέλα ?
-ναι,μωρέ αυτόν δα
-και τι κανανε τα παιδιά και τους μπλόκαραν?
-τίποτις,μονο μερικές μανούβρες και κάποια κόκκινα που τα κανανε πράσινα…
-σιγά το πράγμα,δεν είναι οι μόνοι παραβάτες σε τούτο το βιλαέτι
-νάι,αλλα δεν σταμάτησαν όταν τους έκαναν δυο φορές γεύμα οι μπάτσοι
-μήπως κανανε δίαιτα ή μήπως εννοείς ¨¨νεύμᨨ?
-ναι μωρέ,κάτι τις τέτοιο εννοάω
-και μετά τι εγινε?
-αφου τους μπλοκάρισαν και σταμάτησαν,τους ειπανε να βγουνε όξω για να κανουν
έλεγχο στ αμάξι
-και βγήκανε?
-γιατι να βγούνε παραμορφωμένε μου,δεν είναι οποίοι και όποιοι δα
-ναι,αλλά θα έπρεπε να βγούνε
-καλεσανε Εισαγγελέα για να βγούνε
-και πήγε ολόκληρος Εισαγγελέας για να βγούνε?
-αμε .στο άψε σβήσε
-και μετά βγήκαν με τα χέρια ψηλά?
-με τα χέρια στις τσέπες βγήκανε δα
-τους κανανε μήπως αλκοτέστ?
-όχι βέβαια,μεγαλοτζιπάτοι και αλκοτέστ δεν πάνε πακέτο να πούμε
-τους φορέσανε μήπως χειροπέδες?
-μωρέ σε επώνυμους χειροπέδες,λωλάθηκες?
-ε τοτε τι τους κάνανε?
-τίποτις απ ότι ξέρω
-σωστά έπραξαν οι αστυνομικοί
-και γιατί σωστά παραμορφωμένε μου?
-γιατί θα τους κατηγορούσαν ..
-τους μπάτσους θα κατηγορούσανε?
-αμεεεε
-δηλαδή σε τί θα τους κατηγορουσανε?
-ότι εκείνοι κάνανε μανούβρες και περνούσαν με κόκκινο
marakos Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-11-2008 | |