Χείμαρρος Δημιουργός: antwnhs egw :P Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info xeimaros einai sthn kardia
xiliades oi anamnhseis
koitazo egw koitas esy
den blepoume ths lisis
agaphs omorfo paidh
h sxesh mas moro mou
san tha se do
tha sou to po
se thelo sto pleuro mou
krata kala, krata gera
mhn fobhthis ta duskola
problhmata erxontai soro
theloun na mpoun mes ton xoro
polh zhleuoun, polh fthonoun
kai thn agaph mas pothoun
pola mas lene stomata ponhra
krata kala, krata gera Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-03-2003 |