Στης θάλασσας τα βάθη Δημιουργός: Grisio άλα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][align=center][B]Στης θάλασσας τα βάθη[/B]
Κάτω απ’ τον βράχο τον μεγάλο
κάβουρας παίζει μουσική
κάνει η σουπιά σ’ όλους σινιάλο
κι έρχονται όλοι στην στιγμή
Πιάνει ο σπάρος το τρομπόνι
παίζει κιθάρα ο αστακός
ντέφι κουνά το χελιδόνι
χτυπά ταμπούρλο ο αχινός
Κι ένα χταπόδι στο μπουζούκι
κεντάει της νότες της νυχτιάς
στης καβουρίνας το κουτούκι
ωρίεται ο μπαγλαμάς
Έρχεται κι ένας καρχαρίας
για να χορέψει ζεμπεκιά
και μες σε δίνη φασαρίας
τους κάνει όλους μια μπουκιά[/align][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-11-2008 |